PGA Professional Patrick Bourgonje; Total Golf Experience

Vraag

PGA Professional Patrick Bourgonje was op zoek naar een website die up-to-date is met de huidige golfontwikkelingen in een design dat aansluit bij zijn persoonlijkheid. Door zijn achtergrond in onder andere golf, windsurfen en de trendsport business had hij een duidelijke richting voor ogen voor zijn online positionering. Uiteraard moest het design aantrekkelijk zijn voor de huidige golfmarkt.

Aanpak

Eerst hebben we de look en feel van de website besproken met een bijbehorend slogan. Vervolgens zijn een aantal suggesties gedaan voor de hoofdstukken van de website. Een biografie bleek onder andere een mooie toevoeging te zijn vanwege zijn carrière als windsurfprofessional en ervaring in de trendsport business. Vervolgens is besproken hoe zijn up-to-date specialisaties en bijscholingen als PGA Professional het best zou kunnen worden gepresenteerd. Verder is nagedacht over hoe internationaal golfpubliek te trekken en enthousiast te maken over de (thema) golflessen en golfreizen.

Resultaat

PGA Professional Patrick Bourgonje biedt een volledige golfervaring door zijn brede achtergrond als PGA Professional en allround sportcarrière. Vandaar dat zijn slogan is geworden: Total Golf Experience. Swing with effortless power, master the shortgame and acquire mental skills. Er wordt ook verwezen via een link naar het Titleist Performance Institute (TPI). Patrick Bourgonje is TPI certified en past deze swing mechanics toe tijdens zijn golflessen. In een up-to-date blog worden golfreizen en Trackmandagen aangeboden voor de golfers. Trackman is de nieuwste analyse tool in de golfindustrie en meet verschillende factoren om de golfswing te bevorderen. De online agenda is te bezoeken voor het boeken van golfles. En als golfers willen, kunnen ze een golfles cadeau doen via een online te bestellen cadeaubon. Om internationale golfers aan te trekken, voor golflessen en golfreizen, is een interactieve Engelse website opgezet met een .com extensie. Alles goed vindbaar en relevant in aansluiting met de ontwikkelingen in de huidige golfmarkt. Bent u ook op zoek naar eigentijds webdesign en wilt u inzicht in uw markt? Ga dan samen aan de slag hiermee met DutchCoCreation. Neem nu contact op via het contactformulier of mail naar sander@dutchcocreation.nl. Het is ook mogelijk te direct te bellen naar 0636467755.

 

Swing with effortless power, master the shortgame and acquire mental skills