Specialisme vastgesteld; kinder- en familiefotografie

Vraag

Kiki Fotografie heeft DutchCoCreation gevraagd om het webdesign te verzorgen en de social media in te richten. Het gaat hier om de sociale netwerken Twitter, LinkedIn en Flickr. Verder was er ook de vraag om inzicht te krijgen in de doelgroep en kansen om de marketing van Kiki Fotografie te versterken.

Aanpak

DutchCocreation heeft de stijl van Kiki Fotografie bekeken en verwerkt in het webdesign en social media. Verder is er een enquête gemaakt in Qualtrics om de markt nader te onderzoeken. Het marktonderzoek is volledig in samenspraak met Kiki Fotografie tot stand gekomen; samen zijn ook een aantal vragen bedacht. Deze vragen zijn gesteld aan het netwerk van het bedrijf.

Resultaat

Diverse aanbevelingen zijn gedaan aan de hand van het marktonderzoek in relatie tot de geografische markt. Verder is ook de Net Promotor Score verkregen uit het netwerk van Kiki Fotografie. Dit biedt input voor LinkedIn, Twitter en Flickr om de marketing te versterken. Het webdesign is volledig conform de resultaten van het onderzoek en stijl van Kiki Fotografie gemaakt. In samenwerking is naar tevredenheid alles tot stand gekomen, waardoor we ook kunnen spreken van waardevolle co-creatie.

Familiefotoshoot Kikifotografie