Naamsbekendheid en betrokken door SEO en social media

Vraag

Haarverzorging Edwin Minnee is een kapperszaak in gemeente Katwijk. Het kappersteam is onder andere gespecialiseerd in lang haar, bruidkapsels en metamorfoses. Ze beschikken over de ultieme herstelbehandeling van L’anza en zijn zes keer kampioen geworden tijdens de Live kapperswedstijden in Gouda. Om deze kapperszaak makkelijk vindbaar te maken in Google – en daarmee meer naamsbekendheid te verwerven – is DutchCoCreation om hulp gevraagd.

Aanpak

DutchCoCreation heeft diverse interviews gehouden met de eigenaar van Haarverzorging Edwin Minnee. De behoeftes van de eigenaar zijn hiermee gesignaleerd; de eigenaar is voornamelijk op zoek naar marketing die geen periodieke kosten opleveren. Om een nummer 1 positie in Google te bereiken is gekozen voor een kostenbesparende website met content die zorgt voor de Search Engine Optimization (SEO). Daarnaast is op het gebied van social media advies gegeven om via LinkedIn, Twitter, Facebook en Youtube de naamsbekendheid te vergroten en versterken.

Resultaat

De website van Haarverzorging Edwin Minnee heeft de nummer 1 positie in Google bereikt. Via veel gebruikte zoekwoorden staat deze kapperszaak ook op de eerste pagina van Google bij Google Maps. Om de relatie met bestaande en nieuwe klanten te versterken wordt social media intensiever ingezet. Deze kostenbesparende marketingstrategie geadviseerd door DutchCoCreation heeft gezorgd voor een stijging van de bezoekers op de website en een meer betrokken klantenbestand. Wilt u ook als eerste worden gevonden in Google met uw organisatie? Neem dan contact op via sander@dutchcocreation.nl.

Edwin Minnee Haarverzorging – Kapper Katwijk